PSD-iștii botoșăneni, ironii la adresa liberalilor după ce au pierdut funcția de prefect

Social democrații botoșăneni râd de liberali. Deputatul PSD, Răzvan Rotaru a declarat că ALDE Botoșani s-a impus în fața PNL la nivel central și a obținut postul de prefect de Botoșani și câteva funcții în instituții publice, cu doar 4% din voturile obținute în județ. 

Social-democrații spun că ceea ce se întâmplă la ora actuală în PNL Botoșani îi bucură,

Au pus prefectul. Urmează să mai pună doi miniștri și am încheiat discuția la nivel de Botoșani. Eu cred că cei din PNL nu înțeleg că sunt penibili: uitați-vă un pic la ei. Stați să vedeți când o să înceapă lupta pentru funcții. Deja au început să cheme directori de deconcetrate din PSD, să pună presiune pe ei să facă un pas în spate. Să nu uite acei oameni că oroce funcție este trecătoare. Dacă nu lăsăm lucrurile să intre pe un făgaș normal și să fie un consens politic la nivel local, ce ne costă să fim oameni și să discutăm proiectele pentru municipiu și pentru județul Botoșani. Eu mă bucur pentru ceea ce se întâmplă în PNL. Chiar mă bucur. Mă gândeam că vor dărâma munții”, a spus Răzvan Rotaru. 

One thought on “PSD-iștii botoșăneni, ironii la adresa liberalilor după ce au pierdut funcția de prefect

  1. Domnilor au ajuns de rasul agentului de stana de judet Botosani ,bravo florin ajutor de fermier ul de femei tinere si QI mic liberalii pdlisti sunt grav afectati de lipsa de acces la banul public…. jelanie mare la pdl botosani…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *