Meci caritabil la Sala Polivalentă din Botoșani! Spectatorii, așteptați să doneze jucării la meciul de handbal CSM Botoșani- Poli Timișoara

CSM Botoșani își propune să ajute, cu sprijinul suporterilor, cât mai mulți copii, de sărbători. În cadrul partidei din sferturile Cupei României, dintre CSM Botoșani și Poli Timișoara, ce va avea loc duminică, de la ora 12:00, în Sala Polivalentă, clubul  speră să adune cât mai multe jucării de pluș, pe care sa le doneze unor copii ce se vor bucura cu siguranță de ele.

„În acest sens, clubul nostru îi invită pe toți suporterii ce vor fi prezenți la meci sa aducă cu ei și o jucăriei de pluș, pe care și-ar dori sa o doneze. Clubul nostru consideră că, odată cu performantele din acest sezon, v-am adus o bucurie vouă, suporterilor noști, și în acest sens, ne dorim ca la rândul vostru să faceți un copil fericit. Împreună cu Asociația Club Interact vom colecta toate jucăriile și ne vom asigura că acestea vor ajunge la câțiva copii ce se vor bucura de ele”, susțin reprezentanții echipei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *