Un deputat PSD de Botoșani îi cere primarului Flutur să facă un pas în spate: Este depășit din toate punctele de vedere. Este un pic obosit. Are și o vârstă

Deputatul PSD de Botoșani, Răzvan Rotaru, atac virulent la adresa primarului municipiului Botoșani, Cătălin Flutur. Parlamentarul îi cere lui Flutur să facă un pas în spate, întrucât, spune el, în cei peste trei ani de mandat nu a făcut nimic în municipiul Botoani.

Rotaru susține că nu a rezolvat nimic cu tramvaiele din municipiu, care sunt un pericol public în trafic, că multe dintre străzile din oraș sunt cu gropi și că parcurile și iluminatul public arată deplorabil. El spune că și teatrul trebuia terminat de mult timp, însă stă în paragină, iar sala de sport de la Liceul Sportiv stă fără utilități în timp ce copiii alergă pe câmp.

Este o bătaie de joc că cetățenii acestui municipiu au de suferit, pentru că acel teatru stă în paragină. Uitați-vă prin oraș: Bulevardul este plin de gropi, zona Primăverii este plină de gropi. Nu se poate ca în 2019 să fim cel mai urât municipiu din țară. Este punctul meu de vedere. Administrația locală este de departe la furat.Nu a făcut nimic, A avut trei mandate, dar cel puțin în ultimul mandat nu a făcut nimic și putea să facă multe lucruri în municipiu. De azi înainte, în fiecare conferință de presă voi solicita domnului Cătălin Flutur să facă un pas înapoi, pentru că este depășit din toate punctele de vedere”, a spus Răzvan Rotaru.

Deputatul spune că deși Primăria Botoșani are doi viceprimari PSD cu atribuții limitate și majoritate în Consiliu Local, primarul putea să rezolve orice problemă prin discuții cu aceștia. Răzvan Rotaru susține că un primar nu poate face administrație atâta timp cât vine la serviciu la ora 10-11 și pleacă până în ora 16.00.

Când a fost domnul Flutur primar în primul și al doilea mandat a găsit înțelegere la celelalte formațiuni politice și a rezolvat problemele. Acum, dumnealui, este depășit. Este un pic obosit. Are și o vârstă. Am cabinetul la prefectură. Dacă o să urmăriți atent, la dumnealui programul începe la ora 10-11. Nu se poate. Administrația trebuie făcută de la ora 8, tu să fii primul la primărie. Nu vreau să mai fim un municipiu de mâna a treia”, a adăugat Răzvan Rotaru.

 

2 thoughts on “Un deputat PSD de Botoșani îi cere primarului Flutur să facă un pas în spate: Este depășit din toate punctele de vedere. Este un pic obosit. Are și o vârstă

  1. Aveti dreptate, dl. primar Flutur are o anumita varsta care arata o vasta experienta, experienta in administratie, experienta in proiecte europene, experienta in orice domeniu pe care nici dvs. nici nimeni din PSD nu o are. Ati terminat de mocirlit in presa presedindele tarii, acum ati inceput cu alegerile locale, respectiv primarul. Cine are putina minte, va sti sa nu se bage in jocul acesta murdar pe care continuati sa-l jucati, desi ati vazut ca nu a prins data trecuta. Ati facut dvs. un proiect pentru Botosani? Dl. Flutur a facut multe proiecte bune, care au schimbat fata orasului. Si tramvaiele au un proiect bun (desi nimeni nu mai are rabdare, lucru cert), si teatrul are un proiect in desfasurare, asa ca nu mai mintiti botosanenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *