Percheziții la locuințele unui tânăr de 18 ani din Botoșani. Ce au căutat mascații!

mascati- perchezitii- botosaniMascații au descins, joi, la locuințele unui tânăr din Botoșani.

În urma probatoriului administrat a rezultat că în luna mai a.c, acesta ar fi indus în eroare un bărbat de 33 de ani, cu ocazia vânzării- cumpărării unui autoturism, vehiculul în cauză figurând ca fiind sustras din Germania.

Potrivit polițiștilor, având în vedere cercetările ce se efectuează în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals material în înscrisuri oficiale, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale  au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, emise de Judecătoria Botoşani,  la locuinţele tânărului de 18 ani din municipiul Botoşani.

   Cu ocazia percheziţiilor, la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, mai multe mijloace materiale de probă de interes pentru cauză.

 Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de 26.000 de euro.

”În cauză se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri în consecinţă”, se aratî într-un comunicat al IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *