Membrii CJSU, întrunire de urgență pentru a acorda o locuință modulară familiei din Cucorăni, a cărei casă a fost distrusă de incendiu

Cei doi frați din Cucorăni, rămași fără acoperiș deasupra capului, au primit o locuință modulară.

Prefectul Alexandru Colbu a convocat, joi dupa-amiaza, o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), în calitate de preşedinte al acestei comisii, pentru acordarea unei locuinţe acestei familii, a cărei casă a fost mistuită de flăcări.botos

Potrivit reprezentantului guvernului în teritoriu, la secretariatul CJSU a fost înregistrată o adresă din partea primăriei comunei Mihai Eminescu prin care se solicită acordarea unei construcţii uşoare din elemente modulate, necesară pentru o familie  din satul Cucorani a cărei locuință a  fost distrusa într-un incendiu, produs în jurul amiezii.

În baza acestei solicitări a fost întocmit un proiect de hotărâre, aprobat în unanimitate de membrii CJSU. Astfel, familia va putea beneficia de o locuință temporară, până la identificarea unei alte soluții.

Transportul, respectiv încărcarea şi descărcarea locuinţei modulare se vor face prin grija primăriei comunei Mihai Eminescu.

FOTO Incendiu violent cu explozie! O familie din Botoșani a rămas fără casă, chiar înainte de sărbători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *