Flutur acuză Guvernul PSD că a blocat intenționat mai multe proiecte cu fonduri europene ale municipiului Botoșani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, acuză faptul că multe dintre proiectele cu fonduri europene ale municipiului au fost blocate intenționat de Guvernul PSD. Acesta a dat drept exemplu proiectul de 32 de milioane de euro pentru reabilitarea infrastructurii de transport cu tramvaiul, dar și de un proiect transfrontalier.

Edilul municipiului a spus că proiectul cel mai important al municipiului, cel privind reabilitarea căii de rulare a tramvaiului, a fost pus ”foarte bine, undeva în minister”.

Dintr-o dată s-au schimbat lucrurile și în ceea ce privește proiectele europene. Un proiect foarte important pentru noi pe axa 4, și aici vorbesc de acele proiecte care privesc calea de rulare a tramvaiului, dintr-o dată l-am găsit pe undeva… Am căutat mult proiectul nostru, era undeva în minister pus bine, pus foarte bine. iar timp de o săptămână, cei din minister care trebuiau să facă lucrul acesta și până acum s-au aplecat asupra proiectului de la Botoșani. L-am găsit, am trecut prin toate etapele de verificare a proiectului  și aștept de pe o zi pe alta să semnăm acel proiect. Și atunci dăm cale liberă celor de la Eltrans să înceapă demersurile legale pentru a face acel leasing operațional și să schimbăm tramvaiele cu autobuze pe perioada desfășurării lucrării, probabil doi-trei ani”, a mai spus Cătălin Flutur. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *