Bani de la Guvern pentru termie. Flutur: Municipiul Botoșani nu a mai primit bani pentru susținerea sistemului de termoficare de vreo șase ani

Guvernul a alocat 5,6 milioane lei pentru susținerea sistemului de termoficare din municipiul Botoșani. Primarul Cătălin Flutur spune că municipiul Botoșani nu a mai primit bani pentru plata subvenției de vreo șase ani și că cele peste 5 milioane lei au fost alocate prin Hotărâre de Guvern doar Botoșaniului. 

Banii sunt pentru plata subvenției și știu de ce nu s-a dat și nu s-a vrut. Se dorea în mod expres să fie o sincopă în furnizarea agentului termic și atunci nu era decât un singur vinovat. Am explicat colegilor din noul Guvern situația în care se află Botoșaniul și împreună cu domnul senator Șoptică am obținut această finanțare, care ne va asigura furnizarea agentului termic, plata salariilor până la sfârșitul anului fără niciun fel de problemă”, a precizat Flutur.

Edilul susține că municipiul Botoșani a fost vitregit din punct de vedere financiar și că fostul guvern PSD a pus ”bețe în roate” la toate solicitările care veneau dinspre Primăria Botoșani, direcționând, în schimb, bani pentru primăriile PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *