Alexandru Colbu, în prima zi de muncă ca prefect a județului Botoșani: O zi grea, cu multe provocări. Vezi obiectivul acestuia!

Prefectul județului Botoșani, Alexandru Colbu, a declarat că obiectivul său este acela de a pune în aplicare la nivelul județului programul de guvernare.  El a declarat totodată că de săptămâna viitoare va începe vizitele la instituțiile deconcetrate, pentru a vedea care sunt problemele cu care se confruntă.

Întrebat cum este prima zi de muncă la Prefectură, Colbu a spus că este o zi grea.

”Este o zi importantă pentru mine, o zi grea, cu multe provocări, cu multe informații noi cu care trebuie să mă obișuiesc. Cred că o să mă adaptez la cerințele postului și sper să reușesc să duc la îndeplinire mandatul cu succes, să reușim cu colegii din Instituția Prefectului și din Cancelarie să punem în aplicare programul de guvernare la nivelul județului Botoșani. Obiectivul meu acesta este: să punem în aplicare programul de guvernare”, a spus Colbu.

El a anunțat că urmează să se întâlnească și cu directorii de deconcetrate, pentru a-i cunoaște mai bine.

Marți este Colegiul prefectural și ne vom cunoaște mai bine, după care intenționez să vizitez toate instituțiile deconcetrate care sunt în coordoarea Instituției Prefectului, să cunoasc toate problemele reale de pe teren și să încerc să-i ajut acolo unde depinde de prefect și să fac demersurile necesare la Guvern, că am înțels că sunt probleme cu încadrarea pe posturi, cu bugetul”, a adăugat prefectul de Botoșani.  

El a spus că va încerca să facă față tuturor activităților , în lipsa unui subprefect.

Nu am de ales. Atunci când va fi subprefect va fi bine venit. Sunt multe activități în plan în care subprefectul avea calitatea de președinte în comitete. Le-am reorganizat să nu dăm peste cap activitatea”, a completat Colbu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *