Moarte misterioasă! Doi soți au fost găsiți fără suflare în baie

Descoperire şocantă a Voineşti, în judeţul Dâmboviţa. Doi soţi, de 80 şi 83 de ani, au fost găsiţi morţi în baie.

Femeia şi bărbatul nu mai dădeau niciun semn de viaţă de peste 48 de ore, iar o vecină s-a gândit la ce e mai rău, se arată pe StirileProtv.ro.

Din nefericire, gândurile negre i s-au adeverit – cei doi bătrâni erau prăbuşiţi pe podea, iar deocamdată cauza morţii lor este necunoscută.

Cei doi soţi locuiau singuri de ceva timp. Fata pe care aceştia o aveau a murit în urmă cu 20 de ani, iar nepotul lor locuieşte în Anglia. Erau în relaţii foarte bune însă cu o vecină care venea des să îi ajute. Femeia a sunat la 112 când a văzut imaginea şocantă.

Vecină: “Am venit, poarta încuiată. Ei, zic, ce s-o fi întâmplat, iar poarta încuiată?! Mi-a atras atenţia ca e becul aprins la garaj, becul ăla, ăla mi-a atras atenţia, zic, de luni n-a răspuns, e poarta incuiata, becul ăla mi-a atras atenţia, îl stingea de dimineaţă. Mergeau televizoarele, erau aprinse.”

Apropiaţii celor doi bătrâni au rămas înmărmuriţi când au aflat că au fost găsiţi fără suflare. Oamenii nu aveau gaze şi făceau focul în soba cu lemne. În baie însă aveau un calorifer, iar rudele lor se tem că nu cumva să se fi creat vreun scurtcircuit.

Rudă: “Au zis că au decedat electrocutaţi. Aveau un calorifer în baie cu care se încălzeau şi un instat cu gaz, pe butelie.
Reporter: “Electrocutaţi de la ce? ”
Rudă: “De la caloriferul din baie, de acolo. Nu cunoaşte nimeni, nimic. I-a găsit după două zile…”

Nici pentru investigatori lucrurile nu sunt clare deocamdată.

Anchetatorii spun că interiorul locuinţei celor doi soţi se simţea un miros înţepător. Deocamdată însă medicii legişti nu ştiu dacă oamenii au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon sau electrocutaţi. Aşteaptă rezultatul final al unor analize pe care le-au trimis către un laborator din Capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *