FOTO & VIDEO Smiley, într-un super concert la Botoșani. Cele mai tari hituri ale sale au răsunat în Sala Polivalentă

Cunoscutul artist Smiley a adunat o mulțime de tineri botoșăneni, și nu numai, pentru a asista la un super concert la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”. Trupa 7 Klase, originară din Republica Moldova, a cântat în deschiderea concertului de la Botoșani.

Concertul face parte din turneul @Smiley_Omul, cel mai mare turneu național al unui artist român, în 15 orașe din țara, care a debutat pe 29 octombrie, la Pitești.

Botoșănenii s-au arătat entuziasmați de prestația artistului, cântând alături de el cele mai cunoscute hituri.

Smiley a cucerit inimile publicului cu trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur, după care artistul s-a îndreptat către o carieră solo. Până în prezent a lansat patru albume: „În lipsa mea” (2008), „Plec pe Marte” (2010), „Acasă” (2013) și „Confesiune” (2017), în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat, ca un adevărat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r’n’b şi hip-hop. Rezultatul s-a văzut în aprecierea primită din partea publicului, din milioanele de vizualizări ale videoclipurilor şi din hit-urile care au atins locuri fruntașe în topurile muzicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *