FOTO & VIDEO Smiley, într-un super concert la Botoșani. Cele mai tari hituri ale sale au răsunat în Sala Polivalentă

Cunoscutul artist Smiley a adunat o mulțime de tineri botoșăneni, și nu numai, pentru a asista la un super concert la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”. Trupa 7 Klase, originară din Republica Moldova, a cântat în deschiderea concertului de la Botoșani.

Concertul face parte din turneul @Smiley_Omul, cel mai mare turneu național al unui artist român, în 15 orașe din țara, care a debutat pe 29 octombrie, la Pitești.

Botoșănenii s-au arătat entuziasmați de prestația artistului, cântând alături de el cele mai cunoscute hituri.

Smiley, într-un super concert la Botoșani- https://www.botosaninews.ro/413170/eveniment/foto-video-smiley-a-incins-atmosfera-intr-un-super-concert-la-botosani/

Smiley, într-un super concert la Botoșani- https://www.botosaninews.ro/413170/eveniment/foto-video-smiley-a-incins-atmosfera-intr-un-super-concert-la-botosani/

Gepostet von BotosaniNews Botosani am Mittwoch, 11. Dezember 2019

Smiley a cucerit inimile publicului cu trupa Simplu, alături de care a lansat cinci albume premiate cu Discul de Aur, după care artistul s-a îndreptat către o carieră solo. Până în prezent a lansat patru albume: “În lipsa mea” (2008), “Plec pe Marte” (2010), “Acasă” (2013) și “Confesiune” (2017), în care a investit pasiunea sa pentru muzică şi a jonglat, ca un adevărat acrobat, cu diferite stiluri muzicale: de la pop, soul, funk, la r’n’b şi hip-hop. Rezultatul s-a văzut în aprecierea primită din partea publicului, din milioanele de vizualizări ale videoclipurilor şi din hit-urile care au atins locuri fruntașe în topurile muzicale.

Smiley, în concert la Botosani

Smiley la Botosani

Gepostet von BotosaniNews am Mittwoch, 11. Dezember 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com