PNL, primul atac la noul prefect de Botoșani, numit de ALDE: Nu vom tolera niciun gest partizan sau vreo încercare de politizare a funcției

Organizaţia PNL Botoşani a lansat, miercuri, primul atac la adresa noului prefect al județului, Alexandru Colbu, care a fost propus de ALDE.

Liberalii spun că îi vor monitoriza atent activitatea lui Colbu și că „prefectul județului Botoșani este obligat să pună în aplicare programul de guvernare al Partidului Național Liberal”.

Organizația PNL Botoșani îi va monitoriza îndeaproape activitatea în vederea exercitării funcției fără a accepta ingerințe politice în actul de management. Avertizăm faptul că prefectul reprezintă Guvernul în teritoriu, iar acesta trebuie să își desfășoare activitatea punând în aplicare programul de guvernare al PNL”, susțin liberalii printr-un comunicat de presă.

Totodată, PNL atrage atenția că „noul prefect trebuie să fie conștient de amploarea și responsabilitatea funcției pe care a obținut-o, de aceea nu vom tolera niciun gest partizan sau vreo încercare de politizare a funcției cu care a fost învestit”.

Partidul Național Liberal și-a asumat, o dată cu preluarea guvernării promovarea și susținerea unor oameni integri și profesioniști, iar orice derapaj al partenerilor de guvernare nu va trece nesancționat”, mai spun reprezentanții PNL. 

One thought on “PNL, primul atac la noul prefect de Botoșani, numit de ALDE: Nu vom tolera niciun gest partizan sau vreo încercare de politizare a funcției

  1. Furie, frustare sau ce? Peneliștii de la Botoșani sunt atât de civilizați încât nici nu au fost prezenți la investirea prefectului. Ca urmare, este de așteptat să avem ,, un parteneriat pe cinste” între PNL și ALDE. Încurcă-i, drace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *