Macabru! Un bărbat a fost găsit mort într-o râpă

Foto: Bistriteanul

Descoperire macabră azi în Mititei. Un localnic a văzut un bărbat căzut într-o râpă. Medicii ajunși la locul indicat au constatat decesul. S-ar părea că bărbatul era oier, fiind de loc de pe Ilve, potrivit Bistrițeanul.ro.

Un bărbat din Mititei a observat trupul unui bărbat, căzut într-o râpă. A sunat la 112 și spre locul indicat au plecat un echipaj al pompierilor și unul SAJ cu medic.

Din nefericire, salvatorii nu au mai avut ce face decât să constate decesul.

”La solicitarea de la Mititei echipajul a găsit un bărbat de cca.50 de ani, decedat. Având în vedere faptul că prezenta semne cadaverice, de instalare a morții biologice, nu se impunea demararea manevrelor de resuscitare. S-a declarat decesul” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Annabella Muszi, managerul SAJ BN.

S-ar părea că bărbatul nu era de loc din Mititei. Ci doar oier.

Lucra de oier la un bărbat din Mititei. Am înțeles că nu e de loc de pe la noi, ci de undeva de pe Ilve. Nu știu prea multe detalii decât că l-au găsit mort” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Nimigea, Mircea Runcan.

Polițiștii au intrat pe fir și vor face cercetări.

”În această după- masă, un bărbat a sesizat prin 112 faptul că în apropierea unei stâne, pe raza localității Mititei, a fost găsit un bărbat căzut, inconștient. La fața locului, în locul numit “Colnic” de pe raza localității Mititei, polițiștii au identificat un bărbat de 52 de ani, din Năsăud care, din păcate era decedat. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În continuare, polițiștii Secției 6 efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cauză urmând a fi dispusă necropsia, care va stabili cu exactitate cauza decesului” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

S-ar părea că numele celui decedat e Ironim Anton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com