Prefectul Alexandru Colbu, la învestire: Îmi place mai mult să acționez decât să vorbesc

Noul prefect al județului Botoșani, Alexandru Colbu, a declarat, miercuri, la învestirea în funcție, că îți place mai mult să acționeze decât să vorbească.

Colbu a spus că această funcție reprezintă o provocare pentru el și speră ca la sfârșitul mandatului să lase o instituție performantă, așa cum a lăsat-o și colegul său., Dan Șlincu.

Nu sunt un orator de profesie. Îmi place mai mult să acționez decât să vorbesc, însă așa cere protocolul și am să spun și eu câteva cuvinte. Doresc să mulțumesc că ați dat curs invitației la acest eveniment, de o importanță pentru mine și comunitate. Este un început nou pentru mine, o provocare, o răspundere căreia îi voi face față, așa cum am făcut față și la alte provocări. Mizez pe sprijinul și colaborarea echipei din Instituția Prefectului și nu numai, și aici mă refer la toate instituțiile publice cu care Instituția Prefectului colaborează. Mizez și pe experiența pe care am acumulat-o de-a lungul timpului, atât în administrația civilă cât și cea militară. Va asigur de toată deschiderea și de tot sprijinul meu în folosul tuturor cetățenilor județului Botoșani. Sper la sfârșitul mandatului meu, care vom vedea cât va fi de lungu sau de scurt, să mă laud și eu cu aceleași realizări pe care le-a avut domnul prefect Șlincu. Sper ca la sfârșitul mandatului să las o instituție la fel de performantă”, a spus Colbu.

Alexandru Colbu a fost susținut de ALDE pentru acest post și vine la conducerea Prefecturii Botoșani de pe postul de director adjunct la Direcția pentru Protecția Copilului.

One thought on “Prefectul Alexandru Colbu, la învestire: Îmi place mai mult să acționez decât să vorbesc

  1. Domnul Colbu n-are aptitudiuni pentru această funcție și, în general, militarii sunt obișnuiți să acționeze la ordin. La rândul lor, fac același lucru. In plus, aștept să constat că noul prefect renunță la pensia lui militară pentru salariul de prefect.
    Apropos, meștere Șoptică, primele semne de pollitizare la Prefectură au și apărut, de vreme ce Roxănica va fi directorul Canceriei. Ce măsuri vei lua pentru a nu ,,tolera derapajele”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *