FOTO! Un fost deputat de Botoșani preia Cancelaria prefectului. Cine vor fi noii consilieri!

Prefectura BotosaniUn fost deputat de Botoșani va prelua Cancelaria prefectului. Este vorba de Roxana Anușcă Țurcanu, care este și liderul ALDE Botoșani, și care va ocupa funcția de director de cancelarie în mandatul prefectului Alexandru Colbu.

Această funcție a fost deținută de Alexandra Huțu. Din cabinetul noului prefect de Botoșani va mai face parte Gabriel Atudoroaie și Vlad Romanescu, fiul primarului de Păltiniș, Costel Romanescu.

 

 

3 thoughts on “FOTO! Un fost deputat de Botoșani preia Cancelaria prefectului. Cine vor fi noii consilieri!

  1. Domnilor strigător la cer ,eu judet liberal am le butoane pe Turcanu care este tot liberal dar corupt ca majoritatea PDL din BOTOSANI?? Bine dar cu mine alegător ce ati facut??? DEVIZA NOASTRA :FĂRĂ PENALI IN FUNCȚII PUBLICE???

  2. Felicitari turcana esti ce mai tare ca toti liberalinii astia ce se cred doar regulkeza populati in rest sunteti zero , fluturi etc..cum va mai numiti voi fosti pedelisti de asta va f… astia de la bucale e mai bun florin oier decat voi ??sunteti de rasulul nostru ….si zero…
    VEORICA VINA NAPOI ASTIA S PRAF!

  3. Veorica te plange autostrada e goala a Moldovei, spitale stau libere nu sunt bolnavi asa multe spitale scoli multe până si oieru județean e scris la scoala, reputata lu florin e profesoara de abatoare….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *