Inaugurare cu reduceri și lactate delicioase în Botoșani. Lacto Solomonescu deschide un nou magazin

Cunoscutul producător de brânzeturi și lactate Lacto Solomonescu deschide un nou magazin în municipiul Botoșani. Acesta va fi situat pe bulevardul George Enescu, la numărul 7A, în cadrul magazinului Dorian.

Cu această ocazie, preparatele foarte apeciate ale producătorului botoșenean vor fi oferite clienților cu o reducere de 10%, acordată pentru orice produs, în bonuri valorice.

Noul magazin își așteaptă clienții începând cu data de 12 decembrie 2019, de la ora 8.00, într-un ambient plăcut, modern, în care este oferită o gamă variată de produse, la cele mai înalte standarde de calitate.

Lacto Solomonescu este o companie 100% românească, înființată în 1992, în Vlăsinești, județul Botoșani. Cu o tehnologie automatizată modernă, Lacto Solomonescu are capacitatea de a produce zilnic 150.000 de litri de lapte. În ofertă se regăsesc și mai multe sortimente de brânză, cașcaval, smântână sau unt.

În cei 27 de ani de funcționare, echipa Lacto Solomonescu și-a creat propria identitate. Aceasta este bazată pe păstrarea gustului de odinioară – prin folosirea unor rețete din străbuni, dar și pe folosirea tehnologiei moderne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *