Costică Macaleți, ales președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est

Costică Macaleți a fost ales în unanimitate pentru a prelua președinția Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est pentru anul 2020. Ședința Consiliului a avut loc , miercuri, la Piatra Neamț.

Mulțumesc pentru încrederea acordată, mulțumesc și predecesorului meu – domnul Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean Bacău pentru activitate, precum și personalului ADR Nord-Est. Sper ca 2020 să fie un an mai bun. Interesul nostru comun este să promovăm județele și să accelerăm dezvoltarea lor. Fie ca 2020 să ne aducă gânduri bune!” a declarat președintele Costică Macaleți, în discursul său.

În cadrul ședinție s-a discutat și despre evoluția Programului Operațional Regional 2014-2020 și oportunitățile dezvoltării echipei de la Biroul de Reprezentare Bruxelles și s-a aprobat cuantumul contribuțiilor consiliilor județene la Fondul de Dezvoltare Regională pentru anul 2020 precum și la bugetele Birourilor Regionale de Cooperare Transfrontalieră Iași și Suceava, pentru anul 2020.

 În cadrul evenimentului, Corala „Ierotheos” a Protoieriei Onești a oferit în dar, celor prezenți, un frumos recital de colinde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *