VIDEO Accident cumplit! Un pompier și fratele său și-au pierdut viața

Un pompier în vârstă de 41 de ani, dar şi fratele său, au murit la câteva ore distanţă, într-un cumplit accident produs în Drăganu, judeţul Argeş. Drama familiei pompierului s-a produs luni dimineaţă, atunci când bărbatul, angajat al ISU Hunedoara, aflat la volanul unui autoturism, ar fi adormit la volan, scrie Observator.tv.

Pe raza comunei Drăganu din judeţul Argeş, pompierul a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe şosea şi s-a izbit violent de un TIR parcat pe marginea drumului.

„Autoturismul condus de un barbat de 41 de ani, din municipiul Hunedoara, care circula din direcția Pitești spre Rm.Vâlcea, a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune cu un TIR care se afla staționat, orientat în aceeași direcție cu cea a autoturismului”, au declarat reprezentații IPJ Argeș.

Din nefericire, fratele pompierului a murit pe loc în urma impactului, în timp ce pompierul a fost transportat în stare gravă la spitalul din Piteşti.

Noaptea trecută, angajatul ISU Hunedoara a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu l-au putut salva.

Tot în urma accidentului, iubita fratelui pompierului şi doi copii au fost răniţi, însă viaţa nu le-a fost pusă în pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *