VIDEO Premiu pentru Parcul de la Cornișa din partea Asociației Municipiilor din România. „Ca botoșăneni, putem să ne mândrim cu bijuteria de la Cornișa, apreciată, iată, de întreaga țară”

Municipiul Botoșani a primit, luni seară, din partea Asociației Municipiilor din România Premiul de excelență pentru promovarea culturii, turismului și sportului, pentru obiectivul Parcul de agrement turistic și sportiv „Cornișa”.

Sunt bucuros să vă anunț că, în această seară, Municipiul Botoșani a primit din partea Asociației Municipiilor din România premiul de excelență pentru promovarea culturii, turismului și sportului, pentru obiectivul Parcul de agrement turistic și sportiv „Cornișa”. Este o recunoaștere națională a rezultatului spectaculos al eforturilor noastre de a pune Botoșanii, cu ajutorul complexului de la Cornișa, pe harta turistică a României. Ca botoșăneni, putem să ne mândrim cu bijuteria de la Cornișa, apreciată, iată, de întreaga țară.” a spus Cătălin Flutur.

Municipiul Botoşani este membru încă de la înfiinţate al Asociaţiei Municipiilor din România. AMR a fost constituită în vederea promovării intereselor comune ale autorităților administrației publice locale pentru soluționarea și gestionarea nevoilor publice în numele și pentru interesul colectivităților locale. Pentru îndeplinirea acestui rol asumat de către membrii săi – municipiile din România – AMR a organizat „Gala AMR”, aflată anul acesta la a III-a ediţie, care să pună în evidență excelența în diverse domenii pentru administrația publică locală, să contribuie la stimularea performanței și la schimbul de bune practici într-o serie de domenii de importanță deosebită pentru administrația publică locală

One thought on “VIDEO Premiu pentru Parcul de la Cornișa din partea Asociației Municipiilor din România. „Ca botoșăneni, putem să ne mândrim cu bijuteria de la Cornișa, apreciată, iată, de întreaga țară”

  1. mai usurel cu laudele, toate municipiile care au realizat parcuri cu fonduri europene au fost premiate, ca nu a fost greu sa le inmaneze cate o foaie de hartie!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *