Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici: PNL și-a dat arama pe față! Liberalii se ceartă între ei, dar și cu ALDE pe felul în care să pună stăpânire pe instituțiile care ar trebui să fie în slujba botoșănenilor!

Președintele PSD Botoșani Doina Federovici a declarat astăzi că botoșănenii pot să vadă în aceste zile adevăratele mize pentru care PNL și aliații lor au dorit să dea jos Guvernul PSD: împărțirea ca la piață a funcțiilor de conducere de la instituțiile publice din județul Botoșani.

PNL și-a dat arama pe față! Liberalii se ceartă între ei, dar și cu ALDE pe felul în care să pună stăpânire pe instituțiile care ar trebui să fie în slujba botoșănenilor, nu a partidelor politice! Este absolut grotesc, imoral și ilegal ceea ce fac în aceste zile membrii PNL Botoșani și cei ai partidelor care i-au susținut pentru a dărâma Guvernul PSD. Nimic despre problemele județului, niciun cuvânt despre ce se întâmplă cu investițiile începute de Guvernarea PSD pentru modernizarea drumurilor locale, a unităților de învățământ, dotarea spitalelor, extinderile rețelelor de apă și canalizare și alte obiective de interes local. PSD va atrage atenția botoșănenilor la fiecare derapaj al liberalilor și va bloca în Parlament orice demers prin care PNL vrea să oprească investițiile de la nivel local sau să scadă veniturile românilor”, a declarat Doina Federovici.

PNL a început politizarea funcțiilor publice de la nivelul județului Botoșani! Cu toate că presa locală a început să prezinte certurile și scandalurile dintre liderii PNL Botoșani pentru politizarea tuturor funcțiilor de conducere de la instituțiile publice din județ, liberalii și partenerii lor de la celelalte partide nu au nicio jenă și continuă să facă negoț și să tranzacționeze între ei posturi de directori, inclusiv posturile de prefect și subprefect, care sunt funcții apolitice. 

PNL începe să își răsplătească oamenii din teritoriu cu funcții publice plătite din banii fiecărui român! În același timp, PNL împarte posturi la oamenii de la partidele care au susținut moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD și care au susținut instalarea Executivului Orban! PNL nu ține cont de competențe și de problemele fiecărui domeniu și instituție! Cuvântul de ordine este politizare la maxim pentru a ocupa cât mai multe funcții la nivel central și local! PNL adoptă metoda PDL de acaparare a statului de sus în jos și de eliminare a funcționarilor de carieră din fiecare instituție!”, a subliniat președintele PSD Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *