FOTO & VIDEO Bărbat din Botoșani, săltat de mascați pentru trafic de droguri. Percheziții la un service auto din Botoșani

Un bărbat de 42 de ani, din Botoșani, a fost ridicat de mascați pentru trafic de droguri. Mai multe percheziții au avut loc în două locuințe din Botoșani, dar și la un service auto, și în Iași.

În noaptea de 7 spre 8 decembrie 2019, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași, au organizat o acțiune de prindere în flagrant a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, Florin V., de 42 de ani a fost surprins în flagrant delict în timp ce ar fi primit un colet care ar fi conținut droguri de mare risc, provenite din Italia.

Astfel, la data de 8 decembrie a.c., polițiștii au efectuat cinci percheziții domiciliare, pe raza județelor Iași și Botoșani.

Cinci persoane au fost conduse la audieri, iar față de bărbatul de 42 de ani, cercetat pentru introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului Iași, pentru a dispune măsurile legale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și de sprijinul polițiștilor de combatere a criminalității organizate din Botoșani și jandarmilor din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *