Cum au prins polițiștii botoșăneni un urmărit național, care se sustragea executării pedepsei: L-au interceptat în trafic

Echipaj de poliție la BotosaniUn botoșănean dat în urmărire națională, care  se sustrăgea pedepsiei cu închisoare, a fost prins de poamenii legii în trafic.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Mihăileni au interceptat în trafic, pe raza localităţii Cândeşti, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din localitatea Şendriceni, având ca pasager un bărbat de 37 de ani din comuna Lozna, urmărit la nivel naţional.

Pe numele bărbatului de 37 de ani, Judecătoria Dorohoi emisese un mandat de executare a pedepsei de 9 luni şi 243 de zile de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de furt de animale.

 Acesta  a fost reţinut de poliţişti şi escortat la Penitenciarul Botoşani, în vederea încarcerării, măsura urmăririi fiind revocată.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *