E oficial! Un fotbalist se desparte de FC Botoşani în această iarnă. Croitoru a făcut anunţul

FC Botoşani are mai mulţi fotbalişti interesanţi care au stârnit atenţia cluburilor din importante din Liga 1, dar şi din străinătate. Conducerea moldovenilor a dezvăluit însă că doar unul are voie să plece în această iarnă.

Este vorba despre fundaşul central George Miron, cel despre care au apărut recent zvonuri că ar fi dorit şi de U Craiova.

Miron evoluează la Botoşani din 2015, atunci când a fost cumpărat de la Oţelul în schimbul a 250 de mii de euro.

800 de mii de euro este acum cota de piaţă a fotbalistului de 25 de ani. 

Hervin Ongenda şi Andrei Chindriş se numără şi ei printre fotbaliştii curtaţi din lotul lui Marius Croitoru. 

„În acest moment sunt patru, cinci jucători care au oferte. Din câte am discutat cu domnul Iftime, nu pleacă decât un singur jucător. Restul rămânem pe loc, pentru că mai au de jucat. Sunt mulţi jucători care au oferte care au venit în vară şi e prea devreme să dăm drumul unor jucători, pentru că ne dezechilibrăm. Cei care şi-au făcut datoria, cum este George(n.r. Miron), consider că s-a încheiat un ciclu pentru el la Botoşani, e un jucător cu state vechi, a ajutat mult Botoşaniul şi e normal ca la prima ofertă bună din punct de vedere financiar pentru jucător să îl lăsăm să plece. Sunt două echipe care au făcut oferte concrete, dar rămâne să hotărască jucătorul. Noi nu putem decât să îl lăsăm unde doreşte el, pentru că asta înseamnă mulţumirea noastră faţă de el”, a declarat Marius Croitoru la finalul meciului FC Botoşani – CFR Cluj. 

Sursa: telekomsport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *