FOTO! Două persoane, mamă și fiu, au suferit arsuri în incendiul puternic de duminică seară. Au fost transportate la spital

Două persoane, mama și fiu, au suferit arsuri în urma incendiului de duminică seară, care a izbucnit la o casă din orașul Bucecea. 

La fata locului s-au deplasat atât pompierii voluntari din oraș, cât și pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spuma. 

În locuință au fost identificare doua victime constiente, intoxicate cu fum care prezentau arsuri. 

La prima evaluare la fata locului  femeia, de 65 ani, prezenta arsuri pe aproximativ 35% din suprafața corpului, arsuri de grad I, II și III pe fata, membrele superioare si partea posterioara a toracelui, iar barbatul, de 43 de ani, prezenta arsuri de gradul I, II și III pe fata si membrele superioare. Acestea au fost preluate de echipajele SAJ si transportate la spital.

Au ars o parte din bunurile dintr-o camera. Cel mai probabil, incendiul s-a produs după ce au lăsat o lumânare aprinsa nesupravegheata lângă materiale combustibile.

One thought on “FOTO! Două persoane, mamă și fiu, au suferit arsuri în incendiul puternic de duminică seară. Au fost transportate la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *