După ce au pierdut funcția de prefect, liberalii îi atacă dur pe cei de la ALDE Botoșani. Reacția unui lider din partid!

Secretarul general al PNL, Cătălin Rotundu, adresează cuvinte grele la adresa partenerilor de la guvernare. El atrage atenția reprezentanților ALDE Botoșani să nu mai solicite funcții de conducere în instituțiile publice din Botoșani.
 
Rotundu, care este și primar al comunei Dângeni, susține că PNL Botoșani a acceptat cu greu ca prefectul să fie desemnat de ALDE, însă nu mai acceptă ca PNL să mai cedeze vreo funcție către această formațiune politică.
 
”În caltatea mea de primar și secretar general al PNL Botoșani vreau să transmit un mesaj foarte clar catre ALDE Botoșani.  PNL Botoșani a acceptat cu foarte mare greutate o soluție temporară prin care să fie aplicat o parte din protocolul PNL-ALDE in județul Botoșani prin faptul că prefectul este desemnat de ALDE  Ceea ce observam că  face conducerea ALDE, prin a transmite prin mijloace media puncte de vedere sau diverse solicitari de funcții despre care nici un lider PNL central sau local nu cunoaște nimic , asta înseamnă obraznicie și lipsă totală de ceea ce înseamnă profesionalism politic și conduită morală.  Personal, nici nu mă miră și mi se confirmă încă  odată faptul că ALDE-PSD este aceeași mizerie!”, afirmă Rotundu.
 
Secretarul PNL Botoșani spune că a vorbit cu președintele Costel Șoptică și va vorbi cu toți colegii ca PNL Botoșani să nu mai negocieze nimic  și să nu mai cedeze nici o funcție către ALDE sau alt partid.
 
Ne asumăm   guvernarea alaturi de președintele Ludovic Orban și nu cu unii lideri ALDE care au grave probleme de integritate. In primul BPJ al PNL voi propune să  analizăm foarte bine dacă mai putem vorbi de cele două instituții  deconcentrate acceptate inițial a fi oferite către ALDE, Protecția Consumatorilor și Direcția de  Statistică. Electoratul României și-a exprimat clar votul și a arătat că își dorește  o altfel de administrație , fără PSD și fără minciună”, a adăugat Rotundu.

3 thoughts on “După ce au pierdut funcția de prefect, liberalii îi atacă dur pe cei de la ALDE Botoșani. Reacția unui lider din partid!

  1. Sa fie clar nu am votat golanii băsescu și tariceanu de ce mi se impune asemenea indivizi mai verosi ca și comuniștii ?? Ce liberali sunt eu cand vin asemenea exemplare sa faca legea la Botoșani?? Consider că cineva își bate joc de noi ! De ce??

  2. Sa fie clar nu am votat golanii băsescu și tariceanu de ce mi se impune asemenea indivizi mai verosi ca și comuniștii ?? Ce liberal sunt eu cand vin asemenea exemplare sa faca legea la Botoșani?? Consider că cineva își bate joc de noi ! De ce?? Principiile noastre au fost facute zob si altă dată de naționalele astea!

  3. Măi Rotundule, te dai rotund prin presă dar nu observi ce prostii spui. Cică ,, PNL Botoșani a acceptat o soluție temporară prin care să fie aplicat o parte din Protocolul PNL-ALDE” dar nu mai acceptăm solicitări de funcții … bla, bla, bla. Păi, măi băiatule, ori se aplică Protocolul, ori te duci tu la București, rupi acest protocol și te debarasezi de un client care a votat moțiunea. Și dacă aplici Protocolul, de ce spui că sunt soluții temporare??
    Eventuale consecințe: o nouă moțiune de cenzură, după care PNL-ul va pierde puterea și va trece și el într-o istorie mai penibilă decât PSD-ul( după câteva luni de guvernare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *