Fotbalistul de la FC Botoșani dorit de Gigi Becali, foarte aproape de un transfer în Serie A! Cu cine se bate FCSB pentru obținerea semnăturii

Foto: Digi sport

FCSB va trebui să se lupte cu două cluburi din Serie A pentru fotbalistul mult dorit de Gigi Becali, Andrei Chindriș. Mai tot timpul cu probleme în defensivă, patronul caută de zor un fundaș central care să ofere mai multă siguranță pentru echipa condusă de Bogdan Vintilă, doar că, de această dată, are și competitori externi.

Nu de puține ori, Becali a declarat că Andrei Chindriș este un jucător pe care îl apreciază și unul dintre posibilele viitoare transferuri. Potrivit site-ului tuttomercatoweb.com, jucătorul botoșănean se află pe lista scurtă a cluburilor de Serie A, Hellas Verona și SPAL.

Fotbalistul de 20 de ani a impresionat în acest sezon cu evoluții bune în campionat, completate de cele de la echipa nationala de tineret.

Iftime a refuzat oferta de 800.000 euro de la FCSB

Andrei Chindriș a devenit o obsesie pentru Becali, una care a dus la divergențe de opinie cu Meme Stoica, astfel că patronul lui FCSB a făcut o ofertă de 800.000 de euro, refuzată de Valeriu Iftime.

În urmă cu trei săptămâni, șeful botoșănenilor a reacționat în exclusivitate pentru ProSport, considerând că jucătorul nu este pregătit pentru o astfel de mutare. „Eu am vorbit clar niște lucruri cu Gigi Becali despre Chindriș, iar până în vară Andrei nu se mișcă de la FC Botoșani. Trebuie să îl lăsăm să joace în continuare la noi, deoarece îi trebuie meciuri în picioare. Eu nu am zis niciodată că Andrei este peste Cristea și Planic. Hai să așteptăm până la vară și o să vorbim atunci de ce poate și de ce nu poate Chindriș. Nu are rost să discutăm de acum”, declara atunci Iftime.

Sursa: ProSport

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *