Emoționant! Cei patru frățiori rămași fără mamă, din Hlipiceni, au primit primele cadouri. Au în continuare nevoie de ajutor

Cei patru frățiori din satul Victoria, comuna Hlipiceni, au primit primele cadouri. Petronela Pintilie, din Botoșani, a strâns câteva lucruri pentru ei și a mers să îi viziteze. Povestește că întâlnirea cu ei a fost foarte plăcută, fiind niște copii frumoși și inteligenți, dar cu care soarta a fost foarte crudă.

Și-au pierdut mama în urmă cu câteva săptămâni, iar tatăl abia reușește să aibă grijă de ei.

„Buburuza cea mică e cea mai năstrușnică”, ne-a spus Petronela.

Aceasta a reușit să strângă alimente, haine, jucării, dar și bănuți pentru familia respectivă, de la mai multe persoane cu suflet mare, care au vrut să îi ajute pe copilași, să le mai aline din suferință.

Băiețelul spunea că- poate îmi va da cineva un ghiozdan- și chiar a avut printre daruri și un ghiozdan”, ne-a spus Petronela.

Weekendul viitor va merge din nou la ei. Așa că cei care vor și pot să îi ajute pe copilași pot lua legătura cu ea pe Facebook.

Mezina familiei este Andreea, are trei ani și este extrem de primitoare și năstrușnică, Florin este singurul băiat și are nouă ani. Florentina are 11 ani, iar Maria este cea mai mare, de 13 ani.

Sunt copii care nu au greșit cu absolut nimic, care au dorințe specifice vârstei lor și care poate de multe ori au fost marginalizați pentru faptul că nu își permit diverse lucruri ca și ceilalți copii din jurul lor.
Cei care vor pot lua legătura direct cu tatăl copiilor la numărul de telefon 0756396874- Dumitru Boariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *