Două femei şi-au împărţit pumni cu doi bărbaţi, iritate că n-au fost salutate la cârciumă

În urma scandalului, cele două femei şi cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huşi au decis, astăzi, cercetarea acestora sub control judiciar, potrivit Adevarul.

″În cauză se fac cercetări pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi portul fără drept în locuri publice de obiecte periculoase, fiind reţinute pentru 24 de ore patru persoane, două femei şi un bărbat”, a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Scandalul de pomină a avut loc la un bar din satul Văleni, comuna Pădureni. În local, un bărbat ieşit recent din închisoare după ce a ispăşit o pedeapsă pentru omor se afla la o masă împreună cu sora sa şi o altă femeie şi consumau băuturi alcoolice. La un moment dat, în bar a intrat un alt bărbat, la rându-i cunoscut cu antecedente penale, care a fost luat la rost de una dintre femeile de la masă pe motiv că nu le-ar fi salutat.

Nervos, bărbatul a mers la căruţa şi a luat un bici cu care a început să lovească cele două femei. Între cei patru a început o bătaie generală, cele două femei împărţind pumni în stânga şi în dreapta. Şapte persoane au fost implicate în scandal. La un moment dat, una dintre ele a spart geamul localului. Mai mulţi martori au încercat să intervină pentru a-i depărţi pe agresori însă nu au reuşit. La un moment dat bărbatul care a ofensat cele două femei, pentru că nu le-a salutat, a mers la căruţă, de unde s-a întors cu o drujbă pornită. La faţa locului, au intervenit mai multe forţe de ordine pentru a calma spiritele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com