FOTO! Autoturism plin cu țigări de contrabandă. Șoferul, ars la buzunare

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca a descoperit 11.880 țigarete de contrabandă în valoare de peste 8.500 lei, pe care un cetăţean din R. Moldova intenţiona să le introducă ilegal în ţară, fiind ascunse în rezervorul autoturismului.

 În data de 6 decembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, R.V., cetăţean din R. Moldova, în vârstă de 27 de ani, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Sharan, înmatriculat în Lituania.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în rezervorul şi în aripa spate a autoturismului, cantitatea de 11.880 ţigarete de diferite mărci, provenienţă R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 8.500 lei în vederea confiscării şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *