FOTO Gest emoționant pentru 270 de copii dintr-o comună din Botoșani, în Ajun de Sfântul Nicolae

Într-o lume în care lauda, mândria sau ignoranța au pus stăpânire pe mulți dintre cei care au uitat să fie creștini, iată că mai sunt oameni, în adevăratul sens al cuvântului, care fac bine fără să aștepte nimic în schimb, nici măcar să fie felicitați pentru gestul lor. 
Oameni cu suflet mare au pus mână de la mână, fără prea mare tam-tam, și, prin intermediul Parohiei din Brăești, au oferit daruri în Ajun de Sfântul Nicolae pentru 270 de copii din satele din localitate. Au primit cadouri copii din satele Brăești, Busuioceni, Popeni, Vâlcele, Pristești și Poiana.

Oamenii au făcut acest gest, „dăruind din inima lor mare și milostivă, din jertfa lor, asemănându-se cu Dumnezeu, care este îndelungrăbdător și multmilostiv . Cei care fac milostenie vor fi miluiți și în viața de acum, dar și în cea viitoare. Fără milostenie nu ne putem mântui. De aceea, nu e bine să trecem nepăsători pe lângă cei săraci, să nu-i ocolim, să nu ne fie rușine să-i ajutăm. Lui Hristos nu-i este rușine să primească milostenia ta, pe care o faci copiilor, oamenilor nevoiași, pentru că El te va răsplăti și pentru un pahar de apă rece ( Mt. 10 , 42 ) . Gândiți-vă ce răsplată veți primi dacă veți generoși cu cei săraci.”, susține preotul Parohiei din Brăești.

Darurile au fost oferite cu sprijinul lui Ioan Ciobanu și al prietenilor săi din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *