Proces nemaiîntâlnit: o fiică şi-a dat în judecată mama. Motivul este incredibil

Judecătorii ieşeni au decis ca o femeie din Iaşi să îi plătească fiicei sale contravaloarea îmbunătăţirilor dintr-un apartament, la finele unui proces sensibil, care a durat mai multă vreme. Conflictul juridic dintre Dorina M. şi fiica sa Mariana B. a fost tranşat la Judecătoria Iaşi, care a ascultat ambele părţi în timpul procesului, dar şi mai mulţi martori, scrie Ziarul de Iasi. La finele procesului, judecătorii au obligat-o pe Dorina M. să îi achite fiicei sale 25.714 lei, bani ce reprezintă contravaloarea îmbunătăţilor aduse apartamentului său, dar şi 7.388 de lei, ce reprezintă valoarea bunurilor din imobil.

Conform judecătorilor, Mariana B. locuieşte în străinătate din 2002, şi încă de atunci ar fi trimis bani mamei pentru modernizarea apartamentului, sperând în urma discuţiilor că, astfel, va primi dreptul de proprietate al imobilului. Părintele ei s-a răzgândit însă, iar pentru a-şi recupera sumele investite în imobil, Mariana B. a apelat la judecători.

„Ca urmare a restituirii unor bunuri mobile pe parcursul judecăţii prezentei cauze, reclamanta a depus precizări (fila 187) prin care a arătat că solicită obligarea pârâtei la plata contravalorii următoarelor bunuri mobile, cu o valoare totală de 4.175 lei: jaluzele verticale dormitor în valoare de 105 lei, maşină spălat Indesit în valoare de 900 lei, dulap cu oglindă şi corp luminat baie în valoare de 120 lei, dulap de sub centrală în valoare de 80 lei, dulap blat bucătărie în valoare de 600 lei, aragaz Bosch în valoare de 1.500 lei, jaluzele verticale bucătărie în valoare de 70 lei, trei corpuri suspendate bucătărie în valoare de 480 lei, hotă Fourlis în valoare de 250 lei, plafonieră bucătărie în valoare de 70 lei“, sunt bunurile cumpărate din banii marianei B., potrivit judecătorilor. Procesul mamă-fiică se va relua la Tribunal în perioada următoare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *