CFR Cluj, în război cu Botoşani! Reacția lui Dan Petrescu după refuzul de a amâna partida

CFR Cluj are nevoie de un punct pentru a ajunge în primăvara Europa League, iar ultimul hop este partida cu Celtic Glasgow de acasă, programată joi, 12 decembrie 2019, de la ora 19:55, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Oficialii grupării din Gruia au încercat să amâne partida cu FC Botoşani de duminică, 8 decembrie 2019, de la ora 17:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, pentru a avea mai mult timp de odihnă înaintea partidei cruciale cu scoţienii, dar au fost refuzaţi categoric.

Dan Petrescu a dezvăluit că a fost tentat să nu meargă la meci pentru a pregăti confruntarea cu Celtic, dar s-a răzgândit. În schimb, are o solicitare – vrea un arbitru de top la meciul cu gruparea moldoveană.

Mie îmi pare rău că cei de la Botoşani nu au înţeles situaţia, era bine şi pentru ei, au meci mâine la Craiova. Pentru fotbalul nostru e ceva extraordinar pentru că CFR reprezintă România. Iniţial nu vroiam să merg la meci, dar vreau să-mi respect meseria. Acum să văd ce jucători iau pentru că nu pot să risc prea mult, e bine că nu s-a accidentat nimeni acum. Deac a jucat cel mai mult dintre toţi, l-am menajat, are foarte multe minute, aş vrea să fie fresh 100% pentru Celtic şi Astra, e un jucător prea important pentru noi. La Botoşani terenul nu e bun, dacă se amână 24 de ore plecăm, trebuie să ne înţeleagă şi pe noi Liga. Sper să fie arbitru FIFA pentru că nu vreau să ne ia pe sus, să ne faulteze pe acolo şi să pierd jucători pentru meciul cu Celtic. Aş fi mult mai liniştit pentru că am avut mereu probleme la Botoşani,” a declarat Dan Petrescu.

Oficialii din Gruia îi acuză de lipsă de fair play pe cei de la Botoşani

Bogdan Mara a fost mult mai vehement la adresa botoşănenilor. 

“Avem un mare mare dezavantaj şi ceea ce ne doare este această lipsă mare de fairplay şi rea voinţă a celor de la Botoşani pe care i-am rugat frumos să accepte amânarea jocului de duminică pentru a ne da timp să ne odihnim puţin pentru meciul cu Celtic de joi, meci important pentru întreaga Românie. Suntem singura echipă care a adunat puncte în Europa. Toată lumea a fost de acord, liga, federaţia şi televiziunile, dar cei de la Botoşani, din motive foarte greu de înţeles nu au vrut. Spuneau că nu au primit banii pe Golofca! Nu există, au primit banii şi creanţele o să le vină. Rea voinţă sau alte interese pe care nu ni le explicăm. Poate mergem degeaba din cauza vremii, sperăm ca instalaţia de căldură să fie pornită cu mult timp înainte ca să nu fie ca la meciul cu Viitorul,” a fost reacţia directorului sportiv de la CFR Cluj.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com