Botoșănenii, revoltați de pedeapsa primită de tânărul care a ucis-o pe Petronela Mihalachi cu peste 30 de lovituri de cuțit. „Petro e în pământ și el o să scape”

stiri, botosani, stiri din botosani, crima, bogdan ionel, retinut (1)Reducerea drastică a pedepsei lui Bogdan Ionel, tânărul care a ucis cu peste 30 de lovituri de cuțit o adolescentă din Botoșani, a stârnit un val de reacții în rândul internauților. Oamenii sunt revoltați de decizia definitivă a instanței.

Tânărul Ionel Bogdan, care pe 25 aprilie 2018, a ucis-o cu sânge rece, peste 30 de lovituri de cuţit, pe Petronela Mihalachi a fost condamnat definitiv, miercuri, de judecătorii Curții de Apel Suceava pentru omor calificat.

Botoşăneanul care la data faptei avea doar 17 ani a fost condamnat la o pedeapsă de nouă ani de detenţie într-un Centru de reeducare a minorilor din sistemul penitenciar. Inițial, judecătorii de la Tribunalul Botoșani l-au condamnat pe acesta la 14 ani de detenție, însă instanța superioară a redus pedeapsa cu cinci ani.

Iată câteva dintre mesajele internauților:

Judecătorii sunt nebuni ! In loc sa mărească pedeapsa ei scad !
Petro e.in pământ și el o să scape !

Pușcărie până la moarte!

„Nu se poate așa ceva!”

Judecata nu e corecta ! Petro e în pământ și criminalul scapă după nici 6 ani daca iese la munca

Din 9 ani se mai scade si perioada de 1 an jumate cat a stat pe arest pt ca se ia si asta in calcul…
Pt buna purtare sa zicem ca o sa execute aproximativ 8 luni/an…asta inseamna ca din 108 de luni(pedeapsa totala) va face 72 de luni…din care daca scadem perioada de arest va rezulta o pedeapsa de 54 de luni…4 ani jumate…
Dupa nici 5 ani o sa iasa dornic de noi „sedinte foto”…

Tare ma tem ca va face 6 ani pt bună purtare din 9. Ma gandesc ca i-a dat doar 9 pt ca era minor la acea dată, 17 ani din cate imi aduc aminte. Puțin pt fapta sa oribilă. Păcat de acei părinți”

În ritmul asta are timp sa omoare jumătate de oraș. Oare dacă victima era copilul unui judecător, procuror senator tot o pedeapsă la mișto primea?

În țara asta de 2 bani condusa de hoți și de corupți infractori sunt protejați. Și au mult mai multe drepturi de cit oameni Onești. Vai mama noastră

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *