Revoltător! Pedeapsă redusă drastic pentru adolescentul din Botoșani care a ucis cu peste 30 de lovituri de cuțit o elevă de la Economic

bogdan ionel, crima, botosaniTânărul Ionel Bogdan, care pe 25 aprilie 2018, a ucis-o cu sânge rece, peste 30 de lovituri de cuţit, pe Petronela Mihalachi a fost condamnat definitiv, miercuri, de judecătorii Curții de Apel Suceava pentru omor calificat.

Botoşăneanul care la data faptei avea doar 17 ani a fost condamnat la o pedeapsă de nouă ani de detenţie într-un Centru de reeducare a minorilor din sistemul penitenciar. Inițial, judecătorii de la Tribunalul Botoșani l-au condamnat pe acesta la 14 ani de detenție, însă instanța superioară a redus pedeapsa cu cinci ani.

stiri, botosani, stiri din botosani, crima, bogdan ionel, retinut (4)Pe 25 aprilie 2018, în jurul orei 18.30, după ce, în prealabil, a luat cu el un cuţit de bucătărie, adolescentul a dus-o pe Petronela Mihalachi, în vârstă de 18 ani, în păduricea de pini din zona Pacea, la marginea municipiului Botoşani, unde a lovit-o de peste 30 de ori cu cuţitul în zona toracelui, abdomenului, la nivelul omoplaţilor şi a membrelor superioare, provocându-i moartea pe loc.

stiri, botosani, stiri din botosani, ucisa (1)Bogdan Ionel era considerat un pasionat de fotografie. El o cunoaştea pe Petronela Mihalachi din cercul de prieteni.

Sub pretextul că o invită la o şedinţă foto, tânărul de doar 17 ani a mers cu viitoarea sa victimă în păduricea din zona de agrement de la Pacea.

Acolo, enervat de o remarcă făcută de Petronela despre prietena sa, băiatul a scos cuţitul şi a ucis-o pe fată.

În prezent, Ionel Bogdan se află în Centrul de detenţie pentru minori şi tineri de la Tichileşti – Brăila

Petronela Mihalachi provenea din Ştefăneşti şi era elevă la Colegiul Economic Octav Onicescu din Botoşani.

One thought on “Revoltător! Pedeapsă redusă drastic pentru adolescentul din Botoșani care a ucis cu peste 30 de lovituri de cuțit o elevă de la Economic

  1. Va iesi din puscarie in 5 ani… Sper ca urmatoarea sa victima sa fie copilul judecatorului care si-a batut joc de durerea parintilor fetei ucise! Poate asa vom invata noi, ca tara, ca o crima trebuie sa primeasca minim 25 de ani de puscarie, fara eliberare conditionata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *