Vreme anormală de Sărbători! Anunțul ANM despre prognoza de Crăciun

Administrația Națională de Meteorologie a realizat prognoza pentru luna decembrie, anunțând astfel cum va fi vremea în următoarele săptămâni, dar mai ales cum va fi de Crăciun. Se anunță o situație anormală, iar veștile ar putea fi proaste pentru anumiți oameni.

Toți oamenii asociază Sărbătorile cu ninsori și zăpadă, însă în acest an, așa cum s-a mai întâmplat și în alți ani, s-ar putea să nu avem parte de un Crăciun alb, așa cum mulți își doresc. Temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât ar fi normal în acea perioadă, iar precipitațiile specifice perioadei.

Săptămâna 2-9 decembrie 2019

Vor fi temperaturi tipice pentru această perioadă a anului, cu un regim pluviometric excedentar în regiunile din Vest și Nord-Vest. În Est, va fi deficitar.

Săptămâna 9-16 decembrie 2019

În această săptămână încep să crească temperaturile, ajungând la valori mai mari decât cele tipice perioadei, în toate regiunile țării. Vor fi mai multe precipitații în regiunile intracarpatice, dar și în nordul extrem al țării.

Săptămâna 16-23 decembrie 2019

Valorile medii din această perioadă vor fi mai ridicate decât cele tipice, pe tot teritoriul României. Regimul pluviometric va fi unul apropiat celui normal acestui interval, în întreaga țară.

Săptămâna 23-30 decembrie 2019

În săptămâna în care este Crăciunul, s-ar putea să nu avem parte de Sărbătorile albe la care sperăm cu toții. Va fi mai cald decât în mod obișnuit, iar cantitățile de precipitații se anunță unele normale. Nu se întrevăd șanse pentru ninsori.

Sursa: Spynews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *