Avansări în grad și la IPJ Botoșani, de Ziua Națională a României. Nouă agenţi de poliţie şi nouă ofiţeri, înaintați în grad

Luni, 2 decembrie, la sediul IPJ Botoşani a avut loc şedinţa festivă, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României.

Cu această ocazie, 9 agenţi de poliţie şi 9 ofiţeri au fost înaintaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Totodată, 15 poliţişti au primit felicitări scrise din partea conducerii instituţiei, pentru merite excepţionale în atingerea unor obiective deosebite în activitatea profesională.

De asemenea, Camera Taximetriştilor din Botoşani a mulţumit celor doi poliţişti care au intervenit la evenimentul din noaptea de 23/24 noiembrie a.c, pentru promptitudinea şi profesionalismul de care au dat dovadă.

Tot ieri, 19 absolvenți ai școlilor de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca au intrat în rândurile polițiștilor botoşăneni.        

Aceştia îşi vor desfăşura activitatea în cadrul structurilor de ordine publică, investigaţii criminale, criminalistică şi investigarea criminalităţii economice.

One thought on “Avansări în grad și la IPJ Botoșani, de Ziua Națională a României. Nouă agenţi de poliţie şi nouă ofiţeri, înaintați în grad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *