Situație incredibilă la Botoșani! A venit iarna, drumurile sunt pline de zăpadă, iar DRDP Iași nu are bani de deszăpezire

utilaje de deszapezire, stiri, botosaniSituație fără precedent înregistrată în județul Botoșani. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași nu a semnat contractul pentru deszăpezirea drumurilor naționale din județul Botoșani, din lipsă de buget.

Licitația pentru desemnarea firmei care să execute lucrările întreținere a drumurilor naționale din Botoșani pe timpul iernii a fost finalizată de foarte mult timp, însă DRDP Iași nu a semnat contractul cu societatea comercială Florconstruct SRL Suceava pe motiv că nu sunt bani în buget pentru acest capitol.

Reprezentanții Secției de Drumuri Naționale Botoșani confirmă situația apărută la Botoșani, însă spun că decizia aparține superiorilor de la Iași.

În aceste condiții, singura soluție pentru curățarea drumurilor naționale din Botoșani o reprezintă folosirea utilajelor proprii de deszăpezire. SDN Botoșani are un număr de utilaje, iar DRDP Iași a decis să mai trimită câteva mașini de deszăpezire în plus la Botoșani. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *