FOTO Accident cu doi morți! Una dintre victime era o femeie însărcinată

Un accident deosebit de grav a avut loc la Cluj, în Corneşti, în care două persoane dintr-o Dacia Papuc au murit, iar alte două au fost transportate în stare gravă la spital, cu ajutorul elicopterului SMURD, scrie Observator.tv.

Cele două persoane care au decedat sunt şoferul autoturismului Dacia şi o pasageră din spate, care era însărcinată. Șoferul unei basculante a intrat pe contrasens ca să evite impactul cu un autoturism, faţă de care nu menţinuse distanţa legală. A lovit o Dacia Papuc, în care se aflau patru persoane. Şoferul din Dacie a murit, la fel şi o pasageră, care era însărcinată.


Deşi impactul a fost mai mult lateral, basculanta acroşând, de fapt, autoturismul Dacia, acest lucru nu a schimbat cu nimic gravitatea accidentului. rezultând decesul celor două persoane.

„Şoferul camionului ar fi pătruns pe sensul opus pentru a evita coliziunea cu autovehiculul care circula în fața sa, față de care nu ar fi păstrat o distanță de siguranță în mers. În urma impactului cu maşina în care erau 4 persoane (soferul + 3 pasageri) a rezultat moartea a 2 persoane (şoferul şi o pasageră din spate ) şi rănirea a 2 persoane (una a fost dusa cu elicopterul la Cluj, una la Turda)”, precizează autorităţile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *