Şoferi inconştienţi. Au fost prinși beţi la volan pe străzile din județ

Inconștiență maximă din partea unor șoferi botoșăneni: au urcat la volan băuți. Poliţiştii Serviciului Rutier aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au depistat un bărbat de 29 de ani din comuna Corni, în timp ce conducea un autoturism.

 Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, poliţiştii oraşului Ştefăneşti aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul naţional DN 24 C, au oprit pentru control un vehicul condus de un bărbat de 52 de ani, din localitatea Româneşti.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea alcoolscopică, valoarea rezultată fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând deplasarea la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 La aceeaşi dată, poliţiştii Biroului de Ordine Publică Botoşani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe strada Săvenilor, au oprit pentru control un vehicul condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Curteşti.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea rezultată fiind de 0,41 mg/l  alcool pur în aerul expirat.

Toți cei trei șoferi sunt cercetați sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com