Îți place să mergi cu copilul tău la teatru? Fă un gest bun și pentru copilașii din Botoșani care nu își permit această bucurie: cumpără un bilet în așteptare la Teatrul Vasilache

Spectacolele puse în scenă de actorii Teatrului Vasilache din Botoșani sunt extrem de îndrăgite de cei mici, dar chiar și de cei mari. Aproape că nu există bucurie mai mare pentru un copil decât să meargă cu mama sau tata la o piesă de teatru care să le stârnească uimirea sau amuzamentul la Vasilache. Nu toți copiii au posibilitatea însă de a plăti un biletla spectacol.

Tocmai de aceea, mămicii și tăticii care își duc copiii la piesele de teatru, pot plăti bilete în așteptare și pentru copiii din familii cu situații materiale precare, care nu își permit să le achite.

Orice persoană care doreşte să ofere o oră de spectacol unor copii sau tineri aflaţi în situaţii dificile poate cumpăra „Bilete în aşteptare”. „Biletele în aşteptare” pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrului pentru Copii şi Tineret „Vasilache”, str. Victoriei nr. 13, Botoşani. Pentru mai multe informaţii accesaţi Regulamentul acestui proiect la adresa www.teatrulvasilache.ro ”, susțin reprezentanții Teatrului Vasilache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *