Jandarmii vor asigura ordinea la manifestările dedicate Zilei Naționale a României

manifestari in Centrul Vechi al Botosaniului de ziua nationala a Romaniei- 2015 (85)Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va asigura ordinea și siguranţa publică la manifestările prilejuite de sărbătorirea a 101 ani de la ,,Marea Unire din 1918” în municipiile Botoșani, Dorohoi şi oraşele Darabani şi Ştefăneşti.

Efectivele de jandarmi, împreună cu reprezentanți ai altor instituții din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și polițiști locali, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea civilizată a manifestărilor cu caracter comemorativ și cultural.

Pe lângă asigurarea măsurilor de ordine, două plutoane de jandarmii vor fi participa la manifestările comemorative și paradele militare organizate în  municipiul Botoșani, la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial și la Monumentul Eroilor din orașul Ștefănești.

Recomandăm cetățenilor care participă la aceste activități să respecte indicațiile organizatorilor și forțelor de ordine, iar în cazul producerii unor situații de tulburare a ordinii și liniștii publice să solicite, în mod direct sau prin apel la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, intervenția pentru luarea măsurilor impuse de lege.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *