Petiție online pentru scoaterea tramvaielor din circulație, la Botoșani

O petiție online a fost inițiată pentru scoaterea tramvaielor din Botoșani din circulație. Locuitorii municipiului Botoșani cer cu obstinență înlocuirea de urgență a acestora cu alte mijloace de transport.  S-a ajuns aici după ce mai multe tramvaie au deraiat în ultima vreme, producând chiar pagube, iar oamenii se tem de ce e mai rău: că acestea vor produce o adevărată tragedie până la urmă.

In Botosani sunt tramvaie vechi de cateva zici de ani, care prezinta un real pericol public la adresa calatorilor, al participantilor la trafic si a persoanelor care se afla in apropierea lor. Precizam ca in Botosani, in ultimele luni au fost mai mult de 10 evenimente rutiere usoare, din csuza tramvaielor care au deraiat de pe sine si au produs deocamdata doar daune materiale!!!”, susține inițiatorul petiției, Andrei B.

Petiția poate fi semnată AICI.

4 thoughts on “Petiție online pentru scoaterea tramvaielor din circulație, la Botoșani

  1. Cine este acest individ Andrei B.?? Probabil că ești plătit de cel cu microbuzele pentru a desființa cel mai bun mijloc de transport . O dată cu zoaiele ( vagoanele vechi) nu aruncați și copilul, măi nepricepuților!

  2. Cumparati autobuze electrice,costa mult mai putin decat pretul unui tramvai nou.Cumparand tramvaie noi trebuie sa schimbati si liniile,calea de rulare a noilor tramvaie.

  3. Odată cu schimbarea tramvaielor și a liniilor de rulare cu altele NOI, se impune și schimbarea așa-ziselor maxi-taxi care sunt niște bombe pe ROȚI. Acestea circulă cu mult mai mulți pasageri decât locurile prevăzute în certificatul de înmatriculare sau în cartea de identitate a vehiculului. Dar, nah…. Cine să audă? Cine să vadă? Cine să ia măsuri? Corupții care activează în cadrul instituțiilor ce ar trebui să se ocupe de siguranța și binele cetățeanului? Mă îndoiesc… ALOOO! ISCTR, SERVICIUL RUTIER, PRIMĂRIA BOTOȘANI, PREFECTURA BOTOȘANI, ISU, etc. SE AUDE?

  4. Cel mai( bun mijloc) de transport ,care sare de pe sine zilnic ,se numeste tramvaiul botosanean . Se pare ca matale esti vre-o vatmaniță care se teme sa nu piarda zoaiele vechi . La remat cu gunoaiele de tramvaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *