Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani angajează

locuri munca- angajari la BotosaniMai multe instituții publice din județul Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. 

Colegiul Naţional „August Treboniu Laurian” din Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de muncitor calificat întreținere. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Dângeni, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de șofer profesionist. Vezi aici condițiile!

Primăria Orașului Flămânzi, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe durată determinată, a funcției contractuale de execuție temporar vacante, de expert suport firme. Vezi aici condițiile!

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, Răchiţi, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, vacante, de șef Birou Juridic-Resurse Umane-Achiziții. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Broscăuţi, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de referent cultural în Compartimentul Cultură. Vezi aici condițiile!

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, Răchiţi, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale, vacante, de auditor. Vezi aici condițiile!

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante, de muncitor calificat, treapta I. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Vârfu Câmpului, Judeţul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante de consilier I. Vezi aici condițiile!

Stațiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Popăuți, cu sediul în Răchiți, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea unor posturi vacante. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială Ioan Murariu, Comuna Cristinești, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului de muncitor calificat – șofer microbuz școlar -1 normă. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *