Reacția liderului PNL Botoșani după ce a aflat că prefectul ar putea fi desemnat de alt partid

Președintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, s-a declarat surprins de discuțiile privind numirea unui prefect al județului Botoșani din partea ALDE.

Acesta a declarat că a avut o discuție, joi, și cu vicepremierul Raluca Turcan, care nu i-a dat un răspuns privind o eventuală negociere a funcției de prefect între PNL și ALDE.

Nici dumeaei nu mi-a dat un răspuns că ar ști despre o negociere în urma căreia prefectul de la Botoșani să revină ALDE. deci nu pot să comentez despre o supriză, atâta timp cât nu știu nici eu că ar fi o surpriză. Dacă s-ar întâmpla, chiar ar fi o surpriză și pentru mine. Nu am luat în calcul o astfel de ipoteză pentru că nu m-am gândit la așa ceva. Gândurile mele au fost la alegeri, la câștigarea alegerilor”, a precizat Șoptică.

El exclude faptul că ar fi vorba de vreo influență ALDE din Botoșani la nivel central și nici nu crede că o astfel de decizie ar fi luată urmare a faptului că organizația PNL din Botoșani nu ar fi una fruntașă.

PNL Botoșani a fost a 14 organizație la alegerile europarlamentare. Nu știu dacă acesta a fost criteriul. Am câștigat și noi alegerile la Botoșani pentru prima oară după 1990, deci nu poate fi luată în calcul ipoteza asta, că am fi printre cele mai slabe șase filiale din țară, pentru că nu așa stau lucrurile”, a adăugat Șoptică. 

4 thoughts on “Reacția liderului PNL Botoșani după ce a aflat că prefectul ar putea fi desemnat de alt partid

  1. Mai rau ca pe vremea comunistilor … totul de la bucale voi trei lei nu aveti un cuvant de spus , ce se spune pionilor asta faceti .
    . astep reactii de la voi sau sunteti sub birouri???
    Democratie clara … roscatu… virginel .. roxana… turcana…

  2. Sa-si dea demisia primarii care au semnat pentru opoziția făcută împotriva numirii noului prefect, fiindcă nu este de la PNL… Au curajul???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *