Angajări în Poliţie 2019. MAI încadrează peste 1300 de agenţi de poliţie

Angajări în Poliție 2019, repartizarea pe judeţe a locurilor disponibile. Ministerul Afacerilor Interne a anunţat numărul posturilor la nivelul inspectoratelor județene de poliție pentru agenţii promoţiei noiembrie 2019, ai şcolilor de poliţie din Cluj-Napoca şi Câmpina, scrie Observator.tv. Pentru tinerii care au absolvit în noiembrie 2019 cursurile şcolilor de poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina şi „Septimiu Mureşa” din Cluj-Napoca au fost repartizate 1311 de locuri, la nivelul inspectoratelor județene de poliție.

„Avem mare încredere în potențialul viitorilor noștri colegi și sperăm că își vor lăsa amprenta asupra sistemului care încet, încet începe să se curețe de mentalitățile comuniste. Mai mult, le transmitem că vom fi alături de ei pentru ca drepturile pe care le au să le fie respectate și vrem ca fiecare dintre ei să știe că organizația noastră, la fel de tânără, le stă la dispozțitie, ca un veritabil partener de încredere”, a transmis Sindicatul Europol.

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat 1.737 de locuri libere în şcolile de poliţie, pentru sesiunea de admitere din ianuarie 2020.

Candidații vor putea susține examenul în perioada 10 – 23 ianuarie.

Cei care vor să urmeze o carieră în MAI s-au putut înscrie până la data de 15 noiembrie 2019, la sediul structurilor de resurse umane din cadrul Inspectoratelor de Poliție de pe raza judetelor unde își au domiciliul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *