FOTO Încă un tramvai cu probleme, în zona industrială. Este al doilea pe ziua de azi

Foto: Facebook/ Radar Botosani Oficial

Încă un tramvai s-a defectat, joi, în municipiul Botoșani. După cel care a deraiat în fața restaurantului Select, un tramvai s-a defectat în zona industrială, în apropiere de Brico Depot. Echipele Eltrans au intervenit de urgență pentru remedierea problemelor.

Botoșănenii sunt tot mai dezamăgiți de aceste mijloace de transport în comun, temându-se că până la urmă acestea vor provoca o tragedie.

În municipiul Botoşani, transportul public de călători va fi suplimentat cu 9 tramvaie, cu lungimea de 18 metri, care vor fi achiziţionate cu fonduri europene asigurate prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP). Noile tramvaie vor fi distribuite astfel: pe ruta 101 – 5 tramvaie şi pe ruta 102 – 4 tramvaie.

Proiectul are ca principal obiectiv promovarea mobilităţii urbane durabile prin crearea unui sistem de transport public eficient, ecologic şi modern în oraş.

Ordinul de finanţare a fost semnat pe 3 septembrie 2019, de ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, iar investiţia, în valoare de 71.626.563,49 lei, va fi implementată de MDRAP (în calitate de lider de parteneriat) şi municipiul Botoşani (în calitate de partener).

Perioada de implementare este de 48 de luni, proiectul fiind depus în cadrul apelului cu numărul POR/2018/4/4.1/3/în parteneriat, Obiectivul specific 4.1 „Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reşedinţă de judeţ prin investiţii bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă” din Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile” a POR 2014-2020.

FOTO Încă un tramvai a deraiat la Botoșani. Circulația este îngreunată pe Calea Națională

3 thoughts on “FOTO Încă un tramvai cu probleme, în zona industrială. Este al doilea pe ziua de azi

  1. Vor aduce tot second hand vopsit frumos pe sume astronomice ca cele existente de la fier vechi…AUTOBUZE ELECTRICE ASTA SE CUMPARA PESTE TOT, DAR CUM HOTIA E LEGE???

  2. Oameni buni tranvaiele ca sa aiba ei de unde mulge bani prin diferite firme de .. sa repare orasul iar caile de rulare permantent cu strazile distruse vezi Primaverii e de ani distrusa autobuzele erau elegante nu trezeau juma de oras la ora 4.50 dimineata !
    Domnule Fluture in Alfa Land nu se adu trancanala si zgomotul infernal rog sa va ganditi si la noi nu doar la afacerile voastre !
    CHIAR NU AVETI SCRUPULE DOAR LA VOI VA GANDITI SA VA FIE BINE ??
    ORASUL ARE NEVIOIE DE LINISTE CA LA VOI IN Alfa Land!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *