FOTO Razie împotriva microbuzelor și camionetelor! Amenzi pentru mașinile de marfă și de transport persoane parcate noaptea pe străzile din Botoșani

Polițiștii locali din municipiul Botoșani au desfășurat, miercuri, o acțiune de identificare și sancționare a șoferilor care parchează microbuzele și camionetele pe timpul nopții în zone în care este îngreunată circulația.

Au fost vizate mijloacele de transport marfă și bunuri, dar și cele de transport persoane în alte locuri decât cele special amenajate, Poliția Locală intervenind în parcările publice adiacente străzilor Calea Națională, N. Grigorescu, N. Iorga, I. Pillat și bd. George Enescu.

Pe durata acțiunii a fost dispusă blocarea unui număr de 11 vehicule din categoria celor mai sus menționate și sancționarea persoanelor vinovate, cuantumul amenzilor fiind de 6000 lei.

Potrivit unei hotărâri emise de Consiliul Local, parcarea mijloacelor de
transport mărfuri şi bunuri şi a celor de transport persoane, altele decât autoturismele, precum şi a tractoarelor de orice tip, inclusiv gama de utilaje aferente, se face în spaţii aflate în proprietate privată, în locurile declarate la autorizare sau în parcările special amenajate pentru aceste categorii de vehicule, semnalizate prin indicatoare sau marcaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *