Acțiune a polițiștilor botoșăneni pentru combaterea accidentelor rutiere. Mașini trase pe dreapta și zeci de persoane legitimate

razie, politisti rutieri, filtre, stiri, botosaniPoliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier Flămânzi, au organizat o acţiune  pe raza de competenţă, pe linia prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere produse ca urmare a indisciplinei în trafic.

Cu ocazia acţiunii au fost legitimate 32 de persoane și controlate 18 autovehicule .

În urma neregulilor constate au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.300 de lei.

Cu ocazia acțiunii a fost interceptat în trafic un autovehicul condus de un bărbat de 49 de ani, din localitatea Prăjeni.

Cu ocazia controlului, asupra celor cinci pasageri, cu vârste cuprinse între 16 și 53 de ani, a fost depistată cantitatea totală de 105 pachete de țigarete de proveniență extracomunitară.

În cauză se efectuează cercetări  sub aspectul comiterii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, urmând ca în funcție de rezultatul lor să se propună o soluție procedurală.

 De asemenea, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale  conform prevederilor Legii 12/1990,  în cuantum de 2.000 de lei fiecare.

Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării, potrivit IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *