FOTO! Directorul unei instituții publice din Botoșani, tras de urechi de prefect. Șlincu: Probabil că își permite aroganța aceasta

Directorul unei instituții publice a fost apostrofat, miercuri, de prefectul Dan Șlincu, în cadrul ședinței de Colegiu Prefectural.

Este vorba de noul director al Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură Botoșani (APIA), Bogdan Câmpanu, care nu era prezent la ședința convocată să înceapă la ora 10.00.

Prefectul a anunțat noile schimbări în Colegiul Prefectural, iar în momentul în care a anunțat și schimbarea directorului de la APIA, acesta nu era în sală.

Pe funcția de director al APIA Botoșani a fost numit domnul Câmpanu Bogdan, care nu este prezent. Nu am fost anunțat că este în concediu. Probabil este prea devreme pentru el, nu s-a trezit încă. Probabil că își permite aroganța aceasta”, a spus prefectul Dan Șlincu.

După 20 de minute, și-a făcut apariția și noul director de la APIA. Prefectul nu a scăpat nici de această dată ocazia de a-l muștrului pe Câmpanu.

Dacă știam puneam ședința mai târziu”, i-a spus prefectul.

Bogdan Câmpanu i-a răspuns că a fost reținut ”cu niște raportări la APIA centrală pentru plățile în avans către fermieri”.

Prezența directorilor de instituții la ședințele Colegiului prefectural este obligatorie. În cazul în care directorii nu pot participa, pot delega altă persoană din instituție care să îi reprezinte.

Astfel de ședințe au loc o dată pe lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *