FOTO Cumplit! Fetița de 10 ani, dată dispărută, a fost găsită. Unde a stat pe timpul nopții și unde au găsit-o polițiștii!

Fetița de 10 ani, dată dispărută de părinți, a fost găsită de polițiști după ore de căutări. Copila a fost gasita in zona ANL Cismea in apropierea locuintei colegei la care mersese dupa cursuri.
Fetita a declarat ca peste noapte a stat intr-un balcon deschis al unui imobil.

În acest moment, se afla la sectia de pediatrie pentru evaluare, urmand a fi reintegrata in familie. De asemenea, va fi informata Direcția de Protecția Copilului. 

Peste 30 de polițiști din cadrul IPJ, alături de jandarmi și polișiști locali au participat la acțiunea de căutare, în noaptea de marți spre miercuri.

Reamintim că Mihaela Ana Maria Ciobanu , de 10 ani, elevă la o școală din localitate, a terminat cursurile la ora 12:00 iar după ce a plecat de la școală, s-a plimbat prin zona adiacentă cu mai multe colege și spre seară a mers în vizită la familia uneia dintre ele. În jurul orei 20:00 minora a plecat singură din acea locuință, spunând că merge acasă., însă nu a mai ajuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *