Botoșăneanul care a atacat cu cuțitul un taximetrist și l-a înjunghiat în gât a cerut să fie pus în libertate

Botoșăneanul de 35 de ani care în noaptea de sâmbătă spre duminică a înjunghiat un taximetrist în gât a cerut instanței să fie pus în libertate. El a fost arestat preventiv în baza unui mandat emis de Tribunalul Botoșani, sub acuzația de tentativă de omor, dar a contestat măsura la Curtea de Apel Suceava.

Agresorul se numește Andrei Condrea, are 35 de ani și este din municipiul Botoșani. El este recidivist și, potrivit unor surse judiciare, ar mai fi fost condamnat pentru fapte cu violență similare.

Incident șocant la Botoșani! Un taximetrist a fost înjunghiat de un client

Vă reamintim că un incident șocant a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Botoșani. Un taximetrist a fost înjunghiat de un client.  Un echipaj de politie din cadrul Biroului Rutier Botosani, aflat in serviciul de patrulare pe raza municipiului Botosani, au observat pe strada Petru Rares un autoturism tip taxi care stationa pe partea dreapta a partii carosabile, iar dinspre acesta se deplasa un barbat.

Politistii au procedat la interceptarea si legitimarea acestuia, fiind stabilita identitatea acestuia, in persoana unui barbat de 35 de ani, din municipiul Botosani. In timp ce îl legitimau, politistii au auzit strigatul de ajutor al unui alt barbat, care se afla in autoturism.  Intrucat victima prezenta taieturi in zona cervicala si sangera, unul dintre politisti i-a acordat acestuia primului ajutor pana la sosirea echipajului medical, reusind sa opreasca sangerarea, iar celalalt a imobilizat persoana suspecta.

Victima, in varsta de 42 de ani, a fost preluata de un echipaj Smurd si transportata la o unitate medicala pentru acordarea ingrijirilor de specialitate.


 

One thought on “Botoșăneanul care a atacat cu cuțitul un taximetrist și l-a înjunghiat în gât a cerut să fie pus în libertate

  1. Rugam justitia sa nu se lase coruptă și să nu pună în libertate un criminal …masuri drastice fata de criminali…pedeapsa cu moartea ar fi putin pentru faptele criminale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com